Hviezd pribúda. K Stewartovej sa pridá aj Vin Diesel či Chris Tucker

V pripravovanej adaptácii knihy Billy Lynn’s Long Halftime Walk (2012) spisovateľa Bena Fountaina sa predstavia aj americkí herci Vin Diesel a Chris Tucker.

09.04.2015 17:25
Chris Tucker Foto: ,
Komik Chris Tucker.
debata

Informoval o tom portál Deadline. Vojnovú drámu by mali začať nakrúcať už tento mesiac. Režírovať a produkovať ju bude Ang Lee, ktorý má na konte filmy ako Tiger a drak, Skrotená hora či Pí a jeho život (2012). Scenár napísal Simon Beaufoy. Ďalšími producentmi sú Marc Platt, Stephen Cornwell, Rhodri Thomas a Simon Cornwell.

Tvorcovia filmu už oznámili, že si v ňom zahrá Steve Martin. Okrem neho sa diváci a diváčky môžu tešiť aj na Garretta Hedlunda, známeho zo snímok Trója alebo Nezlomný, Kristen Stewartovú a začínajúceho herca Joea Alwyna.

Posledný menovaný stvárni 19-ročného vojaka Billyho Lynna, ktorý slúžil v Iraku. Po tom, ako novinári zachytia kamerami bitku, v ktorej jeho skupina preukázala hrdinstvo, prevezú ich na príkaz vlády do USA, aby ukázali ľuďom, že ich misia má zmysel. Verejnosti ich predstavia počas futbalového zápasu, ktorý sa koná v Deň vďakyvzdania. Vojaci, ktorých vyhlásili za národných hrdinov, sa však po skončení turné na oslavu víťazstva budú musieť vrátiť späť do služby.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Vin Diesel #hviezdy #Ben Fountain #Chris Tucker

+ Hydratácia je kľúčom k dobrému zdraviu a pohode.
Zlepšovanie zručností otvára dvere k finančnej nezávislosti....

+ Malé zmeny v stravovaní môžu mať veľký vplyv na zdravie.
Nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete, zídu sa...