Tučná Pink? Hviezda na to odpovedala úžasne a múdro, čítajte!

Už niekoľko celebrít demonštratívne zrušilo svoje kontá na mikroblogovacej sieti Twitter po tom, čo čelili urážkam, nenávistným a negatívnym komentárom. Speváčka Pink zatiaľ k nim nepatrí.

14.04.2015 00:00
debata
Speváčka Pink pred účasťou na víkendovej... Foto: Twitter
Pink Speváčka Pink pred účasťou na víkendovej benefícii proti rakovine.

S neprajníkmi, ktorí ju kritizovali, sa vysporiadala veľmi kultivovane. Tridsaťpäťročná umelkyňa sa cez víkend zúčastnila na benefičnom gala na podporu boja proti rakovine a obliekla si na túto príležitosť čierne šaty s výrazným dekoltom a nadýchanou sukňou. Keď jeden zo záberov zverejnila na Twitteri, objavilo sa mnoho nepríjemných komentárov o jej hmotnosti.

„Na základe vašich komentárov o mojej váhe som usúdila, že niektorí máte o mňa skutočné starosti. Narážate na obrázky z akcie minulej noci, ktorá bola venovaná boju proti rakovine a na ktorej som sa zúčastnila, aby som podporila moju mŕtvu priateľku doktorku Maggie DiNomeovú. Získala významnú cenu za jej neúnavnú snahu a výnimočný príspevok v boji proti tejto chorobe,“ napísala speváčka na Twitter.

„Ale nanešťastie sa zdá, že moja hmotnosť je pre vás všetkých dôležitejšia. Hoci priznávam s tým, že moje šaty sa nefotili tak dobre ako sme ich zvečnili u mňa doma v kuchyni, tiež priznávam, že sa cítim pekná. Vlastne sa cítim byť nádherná. Takže, moji dobrí a ustarostení ľudia, prosím, nemajte o mňa obavy. Ani ja sa o seba nebojím. A o vás už vôbec nie,“ pokračovala speváčka, ktorá je známa svojou špičkovou fyzickou formou. Na svojich vystúpeniach a koncertoch často predvádza priam akrobatické choreografie a patrí medzi fyzicky najzdatnejšie hviezdy súčasnej hudobnej scény.

A čo vy, nebodaj aj vy si myslíte, že by Pink potrebovala zhodiť?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #odpoveď #nadváha #Pink #hmotnosť #komentáre

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...