Tri krásne dcéry Stalloneho! Ako to majú s randením?

Legendárny Rambo to nemá so svojimi dcérami jednoduché. Už sú v nebezpečnom veku.

16.04.2015 06:00
debata (2)

Ak má niekto za otca Ramba, nie je to žiadna zábava! Sylvester Stallone to má však aj napriek tomu ťažké – je totiž otcom troch dcér. A tie sú v nebezpečnom veku. Sophia má osemnásť, Sistine má šestnásť a Scarlet trinásť rokov.

Sylvester Stallone a manželkou, Jennifer Flavi... Foto: SITA/AP, Jonathan Short
Sylvester Stallone Sylvester Stallone a manželkou, Jennifer Flavi a ich troma dcérami - Sophiou, Sistene a Scarlet na premiére The Expendables 3 v Londýne.

Ako to vyzerá s ich výchovou? Stallone to prezradil v rozhovore pre stránku femalefirst. „Povedal som im, že randiť môžu začať tak po štyridsiatke. Ale nefungovalo to. Sophia mala 14, keď jej prvý raz zavolal nejaký chlapec. Niesol som to ťažko,“ priznal herec.

Vraj dcérinho nápadníka nepekne „odbil“. „Povedal som mu, že Sophia je v Egypte a nikdy sa nevráti. Potom na mňa začali všetci zazerať.“ Dcéry si z jeho upozornení ťažkú hlavu nerobili a tak musel Stallone osobne spoznať prvého nápadníka svojej najstaršej dcéry, ktorý má osemnásť rokov.

„Potriasol som si s ním ruku a povedal mu, že ju musí stisnúť silnejšie.“

S dcérami rieši občas kuriózne situácie, vadí im, že otec je slávny a všetci ho poznajú. „Keď som pre ne išiel do školy, poprosili ma, aby som sa zamaskoval. Ale aj tak sú radšej, keď môžu ísť školským autobusom a nie so mnou.“

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rande #manželka #Sylvester Stallone #dcéry

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich teraz potrebuje.
Nebuďte doma lenivý, pracujte tak, ako by ste...

+ Pravidelné cvičenie a vyvážená strava zlepšia vaše zdravie.
Pomôžte komu sa dá, možno aj vy raz budete...