Svadba v dcérinej réžii! Courteney Cox prezradila, čo všetko ju čaká

Svadba herečky Courteney Coxovej a jej snúbenca Johnnyho McDaida je už za dverami. A zdá sa, že bude v réžii desaťročnej dámy.

25.04.2015 12:20
debata
Courteney Cox s dcérou Coco Arquette počas... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Courteney Cox s dcérou Coco Arquette Courteney Cox s dcérou Coco Arquette počas premiéry filmu "Just Before I Go" v Los Angeles.

Reč je o Coco Arquette-Coxovej, dcéra slávnej hrdinky seriálu Priatelia a jej ex-manžela Davida Arquetta. „Mala som v úmysle objednať si svadobného plánovača, ktorý sa o všetko postará. Ale Coco chce všetko vymyslieť sama,“ prezradila herečka v talk-šou Ellen DeGeneresovej. „Má len desať, ale chce urobiť skutočne všetko. Je z tej svadby nesmierne nadšená,“ doplnila päťdesiatnička Cox.

Budúca nevesta tiež odhalila plány svojej dcéry na svadobnom obrade zaspievať so ženíchom – McDaidom z formácie Snow Patrol. Nebude to však jej prvýkrát v úlohe svadobnej speváčky. „Prvý raz spievala už na Davidovej svadbe v marci. Dve pesničky. A bola skutočne dobrá, vôbec neviem, kde sa v nej ten talent objavil,“ zhrnula herečka, ktorá pred pár dňami nechýbala na premiére filmu Just Before I Go. Aj s dcérou.

Courteney Cox n apremiére snímky "Just Before I...
 Olivia Thirlby počas premiéry filmu "Just...
+5Courteney Cox počas premiéry filmu "Just Before...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #dcéra #Courteney Cox #plány #Coco

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...