Zapletený do poriadnych problémov: Hobie z Baywatchu pobodal muža

Americký herec Jeremy Jackson, známy najmä ako Hobie Buchannon zo seriálu Baywatch (1989 - 2001), pobodal muža na párty v Los Angeles.

28.04.2015 19:20
Herec Jeremy Jackson na archívnej snímke z... Foto:
Herec Jeremy Jackson na archívnej snímke z januára 2015.
debata

Incident sa stal v piatok po tom, ako na akcii neznámy muž hercovi ukradol 2300 dolárov. Jedna z prítomných žien Jacksonovi povedala, že pozná niekoho, kto mu peniaze pomôže dostať naspäť.

Zavolali teda istého muža, ktorý sa však po príchode snažil herca tiež okradnúť, pričom mal v ruke zbraň. Tridsaťštyriročný rodák z kalifornského mesta Newport Beach vytiahol nôž a muža, ktorý mal na tvári vytetovaného klauna, bodol do brucha a rúk.

Miestnu políciu privolali k zranenému do jednej z nemocníc, kde im pacient povedal, že ho napadol „Hobie“. Predstaviteľ spomínanej seriálovej postavy však z miesta incidentu ušiel a na druhý deň sa vrátil po zabudnuté veci. Vtedy opäť privolali políciu pre podozrenie z vlámania.

Policajti však po príchode zistili, že ide o človeka, ktorého hľadali v spojitosti s incidentom z predošlého dňa. Herca teda zatkli, no ešte v ten deň ho aj prepustili na kauciu.

debata chyba
Viac na túto tému: #útok #nôž #pobodanie #Jeremy Jackson

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...