Zúfalo šťastná a zamilovaná?! Longoria tvrdí, môj život je v správnom bode

Už dva roky tvorí herečka Eva Longoria pár s televíznym magnátom Josém Antoniom Bastonom. A tvrdí, že sa v jej živote nachádza na tom najsprávnejšom mieste.

30.04.2015 00:00
Herečka Eva Longoria. Foto: ,
Herečka Eva Longoria.
debata

„Skrátka sa nachádzam v šťastnom období môjho života a je ľahké byť otvorená a zamilovaná. Mám pocit, že môj život je úplný,“ uviedla 40-ročná hviezda pre americký magazín People. Priznala sa však, že jej spokojnosť nevychádza len zo súkromia. Darí sa jej totiž aj profesionálne. Ako producentka pracuje na niekoľkých úspešných projektoch.

„Či už je v súkromí, alebo v kariére, nové projekty, návrat do televízie. To všetko prináša do môjho života toľko radosti a šťastia. A zdá sa mi, že sa to krásne pretavuje do všetkého,“ pokračovala bývalá hrdinka seriálu Zúfalé manželky.

Hoci ona sama nikdy vraj nepripustila zúfalstvo v súkromnom živote, pravdou je, že má za sebou už dve stroskotané manželstvá. V rokoch 2002 až 2004 bola vydatá za Tylera Christophera a od roku 2007 trvalo necelé štyri roky jej manželstvo s basketbalistom Tonym Parkerom. Rozviedli sa, lebo hviezda prišla na to, že jej bol neverný s viacerými ženami.

Rok 2003: Herečka Eva Longoria v začiatkoch...
Rok 2004: Herečka Eva Longoria bola vždy...
+9Rok 2005: Herečka Eva Longoria sa len...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #kariéra #Eva Longoria #spokojnosť #zivot #Jose Antonio Baston

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....