Britney Spears zrušila pre zranenie ďalšiu šou v Las Vegas

Americká speváčka Britney Spears musela pre zranenie členka, ktoré utrpela v stredu 29. apríla pri páde na javisku, zrušiť ďalšie vystúpenie v Las Vegas.

06.05.2015 13:55
Britney Spears Foto: ,
Speváčka Britney Spears na archívnom zábere.
debata

Tridsaťtriročná rodáčka z McCombu v Mississippi o tom informovala v utorok na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. „Som zničená. Môj členok stále nie je zahojený, musím preto zmeniť termín zajtrajšej šou. Veľmi mi chýba vystupovanie i vy všetci!“ uviedla interpretka, ktorá v Las Vegas spieva od roku 2013.

Spears sa zranila pri tanci, pričom fanúšikov a fanúšičky neskôr prostredníctvom sociálnych sietí uistila, že je v poriadku a poďakovala sa im za všetky priania skorého uzdravenia. Neskôr napísala, že jej lekár nariadil oddych a koncerty, ktoré sa mali uskutočniť v piatok a sobotu, musí zrušiť.

„Láme mi srdce, že vám to musím oznámiť. Po tom, ako som si poranila členok, mi môj doktor odporučil, aby som cez víkend nevystupovala. Som z toho zničená,“ vyjadrila sa 1. mája na Twitteri, pričom uviedla, že náhradné termíny šou budú známe už čoskoro. Na spomínanej sociálnej sieti zverejnila aj fotografiu, na ktorej má na nohe spevňovaciu dlahu. V nedeľu ju však zahliadli na pláži v Malibu pri hraní amerického futbalu, pričom dlahu už na nohe nemala.

debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears #Las Vegas #vystúpenie #zrušenie

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...