Fanúšik Sandry Bullock bol presvedčený, že je jej manžel

Istý Joshua Corbett sa cíti nevinný v prípade vlaňajšieho vlámania sa do domu americkej herečky Sandry Bullock.

07.05.2015 19:00
Sandra Bullock Foto: ,
Herečka Sandra Bullock na archívnej snímke.
debata

Počas stredajšieho súdneho pojednávania, ktoré sa konalo v Los Angeles, to uviedli jeho právni zástupcovia. Muža okrem iného obvinili z prenasledovania, vlámania či držby viacerých zbraní, ktoré polícia našla v jeho dome krátko po zatknutí.

Corbettov právny zástupca Steve Sitkoff na súde povedal, že jeho klient „si skutočne myslel, že je manželom Bullock, bola to však len ilúzia a už si to nemyslí“. Sitkoff označil muža za psychicky narušeného a podľa neho potrebuje lepšiu pomoc, ako tú, ktorú má za mrežami. Právnik taktiež povedal, že jeho klient herečke „nikdy nechcel ublížiť a to tiež dokážu“. Ďalší súd by sa mal konať 8. júna, teda presne rok po tom, ako došlo k spomínanému incidentu.

Päťdesiatročná rodáčka z Virginie začula v tú noc v dome rachot, kráčala preto k dverám do spálne, aby ich zamkla. Práve vtedy na chodbe zbadala muža oblečeného v čiernom. Bullock sa následne podarilo zatvoriť dvere a privolať policajnú hliadku, ktorej potom prezradila, že krátko predtým sa sprchovala. Prenasledovateľ mal pri sebe v čase vlámania aj zošit s herečkinými fotografiami, ktoré povystrihoval z novín a časopisov, i viacero rukou písaných odkazov, v ktorých jej vyznával lásku, chválil jej krásu i inteligenciu a tvrdil, že patria k sebe.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #fanúšik #Sandry Bullock

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...