Prečo miluje krásnu Amal? Clooney prezradil dôvody svojej lásky

Americký herec, režisér a scenárista George Clooney tvrdí, že je množstvo dôvodov, prečo sa zamiloval do svojej manželky Amal Alamuddin.

12.05.2015 00:00
Amal Clooney prišla v kreácii John Galliano for... Foto: ,
Právnička Amal Clooney a jej manžel George Clooney nechýbal.
debata

Päťdesiatštyriročný rodák z Lexingtonu v štáte Kentucky to uviedol v rozhovore pre reláciu Entertainment Tonight. "Je to úžasná ľudská bytosť, a je taká starostlivá. Patrí tiež medzi najbystrejších ľudí, akých som kedy stretol. Má skvelý zmysel pre humor,“ povedal Clooney.

Herec a 37-ročná britsko-libanonská právnička sa zosobášili 27. septembra 2014 v luxusnom hoteli v talianskych Benátkach. Dvojica si „áno“ povedala aj o dva dni neskôr v priestoroch benátskej radnice. Oba obrady viedol bývalý starosta Ríma Walter Veltroni, ktorý je Clooneyho blízkym priateľom.

George Clooney pózuje s hereckými kolegami pred...
George Clooney v Anaheime potešil čakajúcich...
+4George Clooney pred premiérou filmu Krajina...

George Clooney už raz bol ženatý, v rokoch 1989 až 1993 s herečkou Taliou Balsam. Po rozpade tohto manželstva sa vraj zaprisahal, že sa už neožení. Chodil napríklad britskou modelkou Lisou Snowdon, talianskou herečkou Elisabettou Canalis či americkou herečkou, modelkou a bývalou profesionálnou wrestlerkou Stacy Keibler. K oltáru ho znovu „dohnala“ až renomovaná právnička.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #dôvod #George Clooney #Amal Clooney

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...