Lindsay Lohan bude pracovať v predškolskom zariadení

Americká herečka a speváčka Lindsay Lohan absolvuje zvyšok zo 125 hodín verejnoprospešných prác v predškolskom zariadení v newyorskom Brooklyne.

12.05.2015 09:30
Lindsay Lohan Foto: ,
Herečka Lindsay Lohan pred štartom módnej prehliadky Gareth Pugh.
debata

Dvadsaťosemročná rodáčka z New Yorku, ktorá si zatiaľ z trestu odpracovala iba deväť hodín a 45 minút, by mala do Duffield Children's Center nastúpiť v utorok 12. mája, pričom na dokončenie má čas do 28. mája. V prípade, že to nestihne, hrozí jej pobyt za mrežami.

Lohan pôvodne dostala 240 hodín verejnoprospešných prác ako súčasť podmienečného trestu za dopravnú nehodu z júna 2012, keď narazila autom do nákladiaka, pričom porušila dopravné predpisy, klamala a zatajovala informácie polícii. Na ich absolvovanie mala čas do 28. februára.

Prokurátor Terry White však uviedol, že neverí, že herečka tieto práce naozaj dokončila, a preto jej súd vo februári nariadil absolvovať ďalších 125 hodín. Tie sa snažila odpracovať napríklad zverejňovaním statusov na sociálnej sieti Facebook pre istú charitatívnu organizáciu. Sudca jej to však neuznal s tvrdením, že verejnoprospešné práce sa nemôžu vykonávať virtuálne.

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #Lindsay Lohan #trest smrti #verejnoprospešné práce #predškolské centrum

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....