Snívala o tom celý život! Jennifer Lopez ide za milióny do Las Vegas

Najprv Britney, potom Mariah a už o pár mesiacov aj Jennifer! Reč je o účinkovaní v turisticky obľúbenom Las Vegas, ktoré láka aj na veľkolepé šou svetových hviezd.

14.05.2015 00:00
debata
Speváčka Jennifer Lopez sa tiež zúčastnila na... Foto: SITA/AP, Alan Diaz
Jennifer Lopez Speváčka Jennifer Lopez sa tiež zúčastnila na vyhlásení Latin Billboard Awards.

Štyridsaťpäťročná latino-diva Lopez ohlásila v utorok podvečer, že už o pár mesiacov začne účinkovať so svojím koncertným programom v Las Vegas. Jej program zastreší Planet Hollywood a podľa nepotvrdených správ by mala matka dvoch detí za účinkovanie zinkasovať bezmála 30 miliónov dolárov.

„Na tento moment som sa pripravovala celý môj život,“ uviedla speváčka vo vyhlásení pre médiá. Pridala tiež stručný opis šou, v ktorej vraj chce zamieriť späť ku svojim hudobným koreňom albumu Jenny from the block, ale tiež nevynechá svoje obľúbené hudobné štýly ako pop, latino či hip-hop. „Bude to šou, o akej vytvorení som vždy snívala,“ doplnila aktuálna porotkyňa súťaže American Idol.

Práve v tejto televíznej speváckej šou sa Lopez budúci rok objaví tiež a bude to vôbec naposledy, keďže americká Superstar potvrdila svoje ukončenie 15. sériou. Nie je zatiaľ známe, či porotcovanie v American Idol a účinkovanie vo Vegas budú kolidovať, ale dá sa predpokladať, že Lopezovej tím si zmluvne ošetrí, aby sa tak nestalo. Podľa odhadov ľudí z brandže by sa to nedalo stíhať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #milióny #Las Vegas #angažmán #2016

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...