Martin Harich má novú lásku! Je rýchla a sexi

Vášeň na spôsob Rýchlo a zbesilo? Čo na to mladý spevák?

14.05.2015 09:00
Martin Harich Foto:
Martin Harich počas nakrúcania nového klipu.
debata

Martin Harich ku svojej hudobnej novinke DANCE'N'ROLL predstavil aj nový videoklip. A v ňom ukazuje jeho novú vášeň – rýchle a silné autá. Mustangy sú jednoducho jeho aktuálnou láskou, ktorá je poriadne sexi. Tieto autá totiž priam magicky priťahujú aj pekné dievčatá. A zahrali si aj v spomínanom videoklipe.

Martin Harich počas nakrúcania nového klipu.
Martin Harich počas nakrúcania nového klipu.
+4Martin Harich počas nakrúcania nového klipu.

„Čo sa týka výberu áut, ten bol, samozrejme na mne. Fascinujú ma veľké motory a konkrétne modely Mustang. Je to auto, ktoré má svoj príbeh, tradíciu, hrdosť a atmosféru. Dalo to celkom zabrať, ale podarilo sa mi zohnať do klipu aj najnovší model z roku 2015, ktorých je zatiaľ v Európe naozaj veľmi málo,“ prezrádza a pokračuje: "Po rozchode so Celeste mi asi chýbalo čosi americké, čo ma robí šťastným až do momentu, kým niečo neodíde. V tom prípade iba smutne čakám, kým mi  dôjde náhradná súčiastka.“ Rýchle autá a sexi dievčatá, ktoré si v klipe zahrali, pripomínajú zábery z filmov Rýchlo a zbesilo.

Nový Harichov singel je jeho prvou vydanou anglicky spievanou skladbou. "Angličtina dáva všetkému celkom iný rozmer. Momentálne neviem, či lepší alebo horší, ale fascinuje ma to. Mám napísaných viac anglických skladieb,“ hodnotí spevák, ktorý si píše všetky piesne výlučne sám.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #klip #Marzin Harich #mustang

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...