Depp musí poslať psov z Austrálie domov, inak ich musia utratiť!

Dvoch svojich milovaných psov bude musieť americký herec Johnny Depp, ktorý sa momentálne nachádza v Austrálii na nakrúcaní, poslať späť do USA. Inak by im hrozilo utratenie.

14.05.2015 15:20
Johnny Depp Foto: ,
Herec Johnny Depp na archívnej snímke.
debata

Depp priviezol zvieratá vo svojom súkromnom lietadla k protinožcom už v apríli, no až teraz sa začalo riešiť, že zvieratá sú na austrálskom území podľa tamojších úradov „ilegálne“ a neprešli povinnou karanténou.

Depp v Brisbane natáča ďalší diel Pirátov z Karibiku nazvaný Dead Men Tell No Tales. Na vrátenie yorkšírských teriérov Pistola a Boo do vlasti dostal od úradov čas do soboty.

V Austrálii platia prísne pravidlá ohľadom vstupu zvierat na jej územie. Je to kvôli obavám zo zavlečenia chorôb, napríklad besnoty. Psy a mačky musia dostať povolenie a následne povinne prejsť desaťdňovou karanténou, než si ich ich majitelia vyzdvihnú.

„Je čas, aby Pistol a Boo zdvihli kotvy a vrátili sa do Spojených štátov, inak ich budeme musieť utratiť,“ povedal austrálsky minister poľnohospodárstva Barnaby Joyce.

Na internete už podľa agentúry AFP vznikla petícia, aby psov ušetrili. Niektorí z diskutérov dokonca označili kauzu za „politickú“.

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Zvieratá #Austrália #pes #utratenie

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...