Som vďačná za všetko, čo mám, vyjadrila sa Kesha

Americká speváčka Kesha, ktorá si prešla rôznymi útrapami, je vďačná za všetko, čo má.

17.05.2015 00:00
Speváčka Kesha. Foto: ,
Speváčka Kesha.
debata

Dvadsaťosemročná rodáčka z Los Angeles to uviedla v rozhovore pre magazín Vogue. "Zažila som množstvo vzostupov a pádov. Siahla som si na dno. Často som nejedla a začala som si myslieť, že vyhladovať sa až tak, že vás chytajú mdloby, je dobré. Čím to bolo horšie, tým lepšiu spätnú väzbu som mala. Vo vnútri som bola naozaj nešťastná, no ľudia mi stále vraveli, ako dobre vyzerám,“ opísala krušné chvíle interpretka, ktorá nakoniec musela vyhľadať odbornú pomoc.

"Nastúpila som do liečebne, kde sa špecializovali na poruchy príjmu potravy. Tam ma učili, že jedlo pozitívne vplýva na ľudské telo. Uvedomila som si, že byť zdravá je to najdôležitejšie, čo pre seba môžem spraviť. Práve teraz sa snažím prijať to, aká som. Niekedy je to náročné,“ priznala Kesha, ktorá sa podľa vlastných slov snaží myslieť pozitívne. Rozhodla sa preto napríklad ignorovať internetové diskusie.

"Obklopujem sa pozitívnymi ľuďmi. Každý deň behám po pláži niekoľko míľ, meditujem a pokúšam sa vo svojom šialenom živote nájsť aspoň nejaký pokoj. Pripomína mi to, že mám byť vďačná za to, kde som i za to, čo mám, za moje telo a moju tvár – aj so všetkými nedokonalosťami,“ uzavrela speváčka.

debata chyba
Viac na túto tému: #problémy #zivot #pád #Kesha #porucha príjmania potravy

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...