Starnutie jej svedčí: Melanie Brown oslavuje 40, takto rokmi krásnie!

Pred 40 rokmi, 29. mája 1975, sa narodila britská speváčka, tanečnica a televízna moderátorka Melanie Brownová, známa ako Mel B.

29.05.2015 00:00
debata
Rok 2004: Melanie Brown pri návšteve... Foto: SITA/AP, JENNIFER SZYMASZEK
Rok 2004: Melanie Brown Rok 2004: Melanie Brown pri návšteve predstavenia na Broadway.

Najviac sa preslávila ako členka skupiny Spice Girls, v ktorej vystupovala pod prezývkou Scary Spice. Jej následné pokusy o sólovú hudobnú dráhu už zďaleka také úspešné neboli.

Rok 1997: Speváčky (zľava) Melanie Chisholm,...
Rok 2004: Melanie Brown pri návšteve...
+7Rok 2007: Speváčka Melanie Brown prichádza na...

Brown, ktorej otec pochádza z karibského štátu Svätý Krištof a Nevis, vyštudovala umeleckú školu v Leedse. Krátko vystupovala ako tanečnica v rekreačnom stredisku Blackpool na severe Anglicka, kde si prečítala inzerát kapely Touch, ktorá hľadala novú členku. Do konkurzu sa prihlásila a miesto vo vtedy prakticky neznámej skupine skutočne získala.

Rok 2014: Melanie Brown. Foto: SITA/AP, Omar Vega
Rok 2014: Melanie Brown Rok 2014: Melanie Brown.

Pod vedením skúseného hudobného manažéra Simona Fullera a pod novým názvom Spice Girls sa zo skupiny neskôr stala jedna z najúspešnejších dievčenských kapiel všetkých čias. Počas piatich rokov predala desiatky miliónov nahrávok a mala deväť piesní na najvyššej priečke britskej hitparády. Potom, čo sa kapela Spice Girls koncom 90. rokov rozpadla, zamierili jej členky na sólovú dráhu.

Melanie Brown sa momentálne objavuje na amerických televíznych obrazovkách ako porotkyňa v talentovej televíznej šou Amerika má talent. Jej meno sa spájalo v bulvári aj so vzťahom s komikom Eddiem Murphym. S ním má Mel B jedno zo svojich detí, ale s hercom musela súdne bojovať o uznanie otcovstva. Momentálne je vydatá za Stephena Belafonteho.

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #spev #jubileum #porota #Melanie Brown

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...