Všetky ženy by mali od mužov žiadať orgazmus, tvrdí Nicki Minaj

V posteli má vysoké nároky. Raperka Nicki Minaj prezradila, že od muža žiada, aby uspokojil. Mali by tak robiť podľa nej všetky ženy.

01.06.2015 16:00
Nicki Minaj Foto: ,
Speváčka a raperka Nicki Minaj.
debata (7)

V rozhovore pre magazín Cosmopolitan sa raperka vyznala, že žiada orgazmus. „Myslím si, že ženy by to mali žiadať zakaždým,“ uviedla Minaj. „Mám kamarátku, ktorá nikdy v živote nemala orgazmus. Za celý život! Láme mi to srdce,“ pokračovala raperka.

„Neustále sa stretávame aj s ďalšími kamoškami a vysvetľujeme jej, čo má spraviť. Musíš si na neho sadnúť takto a urobiť toto, vravíme jej. A ona na to, že jej úlohou je muža uspokojiť. Ale veď aj ja chcem muža potešiť. Ale musí to byť fifty-fifty,“ doplnila v interview kyprá raperka, ktorá momentálne randí s raperom Meek Millom.

V minulosti tvorila pár s ďalším hudobníkom – Safaree Samuelsom a ich rozchod bol vraj veľmi ťažký. Minaj sa z neho musela spamätávať a využila na to hudbu. „Ako ženy sme veľmi emocionálne a zraniteľné, ale to je v poriadku. Veľmi rýchlo som sa naučila, že ak nemáte zmysel pre seba samu, muž vás dokáže zničiť,“ dodala.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Nicki Minaj #žena #orgazmus #Cosmopolitan

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....