Hudobné peklo?! Hanychová skúša novú kariéru a pohľad na to bolí...

Česká modelka a podnikateľka Agáta Prachařová, ktorá v súčasnosti štartuje spevácku kariéru, zverejnila videoklip k piesni Agáta.

04.06.2015 14:00
Agáta Hanychová Foto:
Česká celebrita, modelka a moderátorka Agáta Hanychová.
debata

Na skladbe spolupracoval raper Gipsy, ktorý sa ukázal aj v klipe. Okrem neho sa v novinke objavil aj spevák kapely Tři sestry Lou Fanánek Hagen. O réžiu sa postaral speváčkin otec Jiří Hanych.

Prachařovej matka a Hanychova bývalá manželka, herečka Veronika Žilková je s výsledkom spokojná. „Som nadšená, že otec s dcérou urobili niečo takéto pekné. My sme sa rozviedli s otcom Agáty, keď mala tri roky a myslím, že to je akési splatenie otcovského dlhu dcére a ten dlh splatil výborne,“ vyhlásila 53-ročná Žilková pre český portál iDNES.cz.

Ale nech už si Hanychovej rodinní príslušníci myslia, čo chcú, pár hodín po premiére klipu je jasné, že pôjde o horúceho kandidáta na titul najhoršej českej skladby roka. Na Hanychovej adresu sa objavilo množstvo negatívnych a kritických komentárov na sociálnych sieťach, ale aj kanáli Youtube, kde je klip umiestnený. Aj bez nich je však ľahké uvedomiť si takmer absolútnu absenciu hudobného či speváckeho talentu hlavnej protagonistky.

Sama Hanychová si o tom asi myslí čosi iné. V auguste vraj plánuje tri koncerty, na ktorých ju bude sprevádzať Gipsy. Hanychová musí podľa vlastných slov dopísať ešte sedem piesní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #otec #klip #Agáta Prachařová #Agáta #Jiří Hanych

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...