Takto spadol frontman Foo Fighters z pódia, zlomil si nohu

Dave Grohl si počas koncertu v Göteborgu zlomil nohu.

13.06.2015 12:00
Dave Grohl Foto: ,
Dave Grohl spadol počas koncertu v Göteborgu z pódia.
debata

Frontman americkej kapely Foo Fighters Dave Grohl si počas koncertu vo švédskom Göteborg zlomil nohu. Zranenie spôsobil pád z pódia, keď sa 46-ročný hudobník snažil vyskočiť na rampu, no skok sa mu nepodaril. Nehoda sa stala v piatok večer vo chvíli, keď kapela hrala skladbu Monkey Wrench.

Muzikant po páde ostal ležať na zemi. „Dámy a páni. Milujem vás, ale myslím, že som si práve zlomil nohu. Myslím, že som si skutočne zlomil nohu,“ prihovoril sa následne publiku. „Idem si dať napraviť nohu. A potom sa vrátim. Máte môj sľub, že Foo Fighters – prídeme naspäť a dokončíme šou,“ vyhlásil tiež.

Kým Grohl v zákulisí podstúpil ošetrenie lekárom, kapela pokračovala v koncerte hraním cover verzií známych skladieb. Grohl sa neskôr na pódium vrátil a po sediačky s obviazanou nohou dokončil vystúpenie. „Možno nedokážem chodiť alebo behať, no stále môžem hrať na gitaru a vrieskať,“ vyhlásil. Kapela neskôr prostredníctvom svojho účtu na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter zverejnila fotografiu röntgenovej snímky Grohlovej nohy. Podľa fotografie si hudobník pri páde zlomil ihlicu.

debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #pád #Foo Fighters #Dave Grohl

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...