Vojvodkyňa Kate prvý raz od pôrodu na verejnosti! Opäť žiarila

Utešená kráľovská rodinka, princ William, princ George a vojvodkyňa Catherine počas osláv narodenín kráľovnej Alžbety II. priťahovali najviac pohľadov.

13.06.2015 16:03
Princ William, prince George a vojvodkyňa... Foto: ,
Princ William, prince George a vojvodkyňa Catherine počas osláv narodenín kráľovnej Alžbety II.
debata (11)

Britská kráľovná Alžbeta II. v sobotu v Londýne oficiálne oslávila svoje 89. narodeniny. Deň narodenia hlavy monarchie síce pripadá na 21. apríl, ale tradične sa oslava presúva na jún.

Miestne komentáre venovali pozornosť skôr vojvodkyni Kate, ktorá sa prvýkrát ukázala na verejnosti od pôrodu princeznej Charlotte pred šiestimi týždňami.

Princ Andrew, princ Harry, vojvodkyňa Catherine...
Vojvodkyňa Camilla, prince Charles, princ...
+5Vojvodkyňa Camilla a vojvodkyňa  Catherine...

Čerstvá dvojnásobná mamička sa objavila tradične upravená, dlhé hnedé vlasy jej zakrýval nápadný a šik biely klobúk. Na oslavy zvolila jemný, bledomodrý kabát s drobnými bielymi kvetmi.

Pozornosť na seba strhol aj princ George, prvorodené dieťa Kate a Williama, ktorého držal v náručí otec. Počas osláv kýval z balkóna Buckinghamského paláca a na tvári mal úsmev.

Princ Andrew, princ Harry, vojvodkyňa Catherine... Foto: Reuters, STEFAN WERMUTH
Princ Andrew, princ Harry, vojvodkyňa Catherine a vojvodkyňa Camilla Princ Andrew, princ Harry, vojvodkyňa Catherine a vojvodkyňa Camilla počas osláv narodenín kráľovnej Alžbety II.

Hlavnou súčasťou tradičnej oslavy bola asi hodinová prehliadka 1100 vojakov v historických uniformách, ktorej sa kráľovná prizerala s manželom a ďalšími členmi kráľovskej rodiny z balkóna Buckinghamského paláca.

Britskí monarchovia oslavujú svoje jubileá v niektorom z júnových víkendov už od polovice 18. storočia. Dôvod je jednoduchý a pre Londýn príznačný – v metropole býva lepšie počasie. Oslavám v londýnskom centre sa v sobotu prizerali tisícky ľudí.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #princ George #vojvodkyňa Catherine #oslavy

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...