Striptíz naživo? Tatum vyrazil do Vegas, už vrtí bokmi kvôli reklame

Tomu sa povie promo! Druhý film o skupine mužských striptérov, pod názvom Magic Mike XXL, mieri do kín už začiatkom júla. A jeho hlavný hrdina vyrazil na skutočný striptíz.

16.06.2015 10:30
debata
Herec Channing Tatum na zábere z filmu Magic... Foto: © Warner Bros.
Channing Tatum Herec Channing Tatum na zábere z filmu Magic Mike XXL.

Herca Channinga Tatuma zachytili na mobil počas vystúpenia v Las Vegas, kde sa odohrávala pánska striptízová šou pre dámy. Tridsaťpäťročný herec posedával v hľadisku, no oku moderátora neunikol (konieckoncov, všetko bolo dohodnuté). Po ohlásení herec na pár momentov vyskočil zo sedadla a zavrtel bokmi pred dámou usadenou na stoličke priamo na pódiu. Dočkal sa ovácií od rozvášnených diváčok.

V prípade slávneho herca to nebola jediná aktivita spojená s príchodom nového filmu do kín. Počas víkendu sa totiž Tatum objavil aj na dúhovom pochode Gay Pride v Los Angeles, kde tancoval na jednom z vozov v rámci sprievodu. Spoločnosť mu robil filmový kolega Matt Bomer, ktorý sa otvorene hlási k homosexuálnej orientácii a so svojím partnerom vychovávajú tri deti. Tatum je ženatý s herečkou Jennou Dewanovou.

Na dlhšie vystúpenie hviezdneho fešáka si však budete musieť zájsť priamo do kina. Hoci pravda je taká, že ak herec a scenárista zalovil vo vlastnej minulosti, asi by im predviedol skutočne horúcu šou. Pravda je totiž taká, že jeden z najlepšie platených hercov súčasnosti štartoval svoju kariéru práve pánskym striptízom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #striptíz #Channing Tatum #Las Vegas #Magic Mike XXL

+ Dávajte si pozor na svoju váhu, nehýbete sa a hmotnosť rastie.
Pripravte sa na povýšenie alebo zmenu, ktorá...

+ Pridanie farieb na tanier nielen zdobí, ale aj zlepšuje vašu náladu.
Čím skôr si začnete hľadať novú prácu tým...