Nicky Hilton sa vydala, na svadbe sa jej stala kuriózna nehoda!

Dedička hotelového impéria Nicky Hilton sa v piatok vydala za Jamesa Rothschilda.

11.07.2015 14:10
debata
Nicky Hilton pri odchode z hotela Claridges v... Foto: Profimedia
Nicky Hilton Nicky Hilton pri odchode z hotela Claridges v Londýne tesne pred svadobným obradom, na ktorom si vzala boháča Jamesa Rotschilda.

Svadba sa konala v Oranžérii, ktorá je súčasťou záhrad Kensingtonského paláca v Londýne. Hilton sa ešte pred samotným obradom stala menšia nepríjemnosť, keď jej pri odchode z hotela prešla limuzína vlečku svadobných šiat. Na svadobnej hostine sa zúčastnilo niekoľko stoviek hostí vrátane Naomi Campbell, Chelsea Clinton či Kate Beckinsale.

Tridsaťjedenročná rodáčka z New Yorku a rovnako starý Rothschild, ktorý pochádza z rodiny bankárov, sa zoznámili v roku 2011 na svadbe modelky Petry Ecclestone a miliardára Jamesa Stunta. Rothschild požiadal svoju vyvolenú o ruku vlani v auguste na severe Talianska, kde oslavovali výročie.

zväčšiť Vskutku kuriózna nehoda sa stala Nicky... Foto: Profimedia
Nicky Hilton Vskutku kuriózna nehoda sa stala Nicky Hiltonovej pri ceste na svadobný obrad. Limuzína jej prešla po vlečke.

Pre Hiltonovú je to druhé manželstvo. V auguste 2004 si v Las Vegas vzala za manžela priateľa z detstva, podnikateľa Todda Meistera. Po troch mesiacoch však sobáš anulovali.

Nicky Hilton, celým menom Nicholai Olivia Hilton, je módna návrhárka, podnikateľka a modelka. Je tiež mladšou sestrou speváčky a herečky Paris Hilton. Obe sú vnučkami Williama Barrona Hiltona a pravnučkami Conrada Hiltona, ktorý v roku 1946 založil sieť hotelov Hilton.

debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #svadba #vlečka #Nicky Hilton #James Rotschild

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....