To je teda číslo! Bývalú Miss Nevada zatkli, obchodovala s pervitínom

Cez víkend si v USA zvolili novú kráľovnú krásy. Súťaž pôvabných Američaniek však má často aj tienistú stránku. A nesúvisí to len s rasistickými vyjadreniami Donalda Trumpa spred pár týždňov.

14.07.2015 00:00
Katie Rees - bývalá Miss Nevada, ktorá čelí... Foto: ,
Katie Rees - bývalá Miss Nevada, ktorá čelí poriadnym problémom.
debata

Ešte pred víkendom, ktorý bol takpovediac misskovský, vyšlo najavo, že v Las Vegas zatkli bývalú Miss Nevada – tridsaťročnú Katie Reesovú. Dôvodom bolo, že pašovala a údajne obchodovala s pervitínom. Tiež ju obvinili z marenia služobného výkonu pri kontrole podozrivej látky. Malo sa tak stať ešte v septembri minulého roka, pričom Rees mala predávať látku neznámemu mužovi. Minulý týždeň v stredu súd stanovil výšku kaucie na 50-tisíc dolárov. Ďalšie okolnosti nie sú známe. Isté však je, že nejde ani zďaleka o Reesovej prvý konflikt so zákonom.

Necelý rok po korunovácii titulom Miss Nevada, presne v roku 2007, ju Donald Trump zbavil titulu, pretože bulvár zverejnil jej zábery, na ktorých polonahá tancuje vo floridskom nočnom klube a napodobňuje sexuálne pohyby. O dva roky neskôr zatkli Reesovú na letisku v Sydney, keď na jej laptope a kreditnej karte našli zvyšky kokaínu. Všetko zachytili kamery a tento záznam bol dokonca vysielaný v televízii. Do väzenia však napokon bývalá kráľovná krásy nešla. Teraz je vysoko nepravdepodobné, že by sa mu vyhla.

Nižšie si pozrite galériu z nedeľňajšieho finále súťaže Miss USA 2015.

Novokorunovaná Miss USA 2015 Olivia Jordan z...
Novokorunovaná Miss USA Olivia Jordan z...
+9Nová Miss USA 2015 - Olivia Jordan sa tešila zo...
debata chyba
Viac na túto tému: #drogy #zatykač #pašovanie #Katie Rees

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...