Známy herec z Twilightu mieri do nového seriálu. Koho si zahrá?

Americký herec, režisér, scenárista a producent Peter Facinelli si zahrá v seriáli Supergirl, ktorý pripravuje televízia CBS.

15.07.2015 10:10
Herec Peter Facinelli a jeho britská kolegyňa... Foto: ,
Herec Peter Facinelli a jeho britská kolegyňa Anna Friel.
debata

Tvorcovia projektu to oznámili na komiksovom festivale Comic-Con, ktorý sa konal od 9. do 12. júla v kalifornskom San Diegu. Štyridsaťjedenročný predstaviteľ Carlislea Cullena zo série filmových adaptácií romantickej upírskej ságy Twilight (2008 – 2012) sa v Supergirl ukáže v úlohe miliardára Maxwella Lorda.

Seriál inšpirovaný komiksami spoločnosti DC Comics sa bude zameriavať na Supermanovu sesternicu Karu Zor-El, ktorá skrýva svoju pravú totožnosť a výnimočné schopnosti a pod menom Linda Danvers pracuje ako asistentka podnikateľky Cat Grant.

Magnátku a zakladateľku spoločnosti CatCo stvárni Calista Flockhart. V úlohe dievčaťa z Kryptonu, ktoré sa napokon rozhodne stať superhrdinkou, sa objaví 26-ročná Melissa Benoist. V projekte, ktorého prvú epizódu odvysiela televízia CBS 26. októbra, si zahrajú napríklad aj Chyler Leigh, David Harewood, Mehcad Brooks či Jeremy Jordan.

Herečka Jessica Chastain predstavia projekt...
Herečka Emma Roberts v šatách Tanya Taylor...
+21Herečka Bella Thorne.
debata chyba
Viac na túto tému: #úloha #Peter Facinelli #Supergirl

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...