Manžel moderátorky Habancovej podľahol rakovine, liečba nepomohla

Tragické chvíle prežíva v týchto dňoch moderátorka Lucia Forman Habancová, ktorú diváci môžu poznať z televíznej obrazovky TA3. Jej manžel podľahol pred pár dňami rakovine.

14.07.2015 11:31
Lucia Forman Habancová s dcérou Larou Foto:
Lucia Forman Habancová na archívnej snímke s dcérou Larou.
debata

O chorobe Habancovej manžela informovali médiá už minulý rok. Dávidovi Formanovi diagnostikovali lekári agresívnu rakovinu hrubého čreva s metastázami na pečeni a čiastočne na pľúcach. Nasledovala chemoterapeutická liečba, ktorá však nezaúčinkovala. Manžel moderátorky vyskúšal alternatívnu liečbu v nemeckom Kolíne nad Rýnom, pre ktorú sa dokonca jeho priatelia a blízki rozhodli zorganizovať finančnú zbierku, keďže išlo o finančne nákladnú liečbu bez úhrady poisťovňou.

zväčšiť Moderátorka TA3 Lucia Forman Habancová s... Foto: archív Lucie Forman Habancovej
Lucia Forman Habancová Moderátorka TA3 Lucia Forman Habancová s manželom Dávidom a dcérkou Larou.

Práve na darcovskom portáli sa však objavila aj správa, že 33-ročný Dávid chorobe krátko po návrate z Nemecka podľahol. „Po mesačnej terapii v nemeckom ústave sa jeho stav zhoršil a po následnom prevoze na Slovensko koncom minulého týždňa, žiaľ, svojej chorobe podľahol,“ píše sa na stránke.

Piatkovú smrť svojho manžela potvrdila Habancová až o pár dní neskôr. V pondelok sa vyjadrila pre server Topky.sk. „Chcem sa len ospravedlniť, ale ťažko sa mi rozpráva… Je to čerstvé a veľmi ťažké,“ uviedla Habancová, ktorej po manželovi zostala dcérka Lara.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #úmrtie #rakovina #manžel #Lucia Forman Habancová

+ Nebuďte lenivý a cvičte aj doma, prospeje to vášmu telu i mysli.
Dnes vás čaká veľa práce, preto nebuďte lenivý...

+ Malé zmeny v stravovaní môžu mať veľký vplyv na zdravie.
Nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete, zídu sa...