Minka Kelly a Sean Penn? Krásnej herečke došla trpezlivosť

Dvojicu v druhej polovici júna odfotografovali na oslave herečkiných 35. narodenín. Podľa rodáčky z Los Angeles sú však iba priatelia.

16.07.2015 16:00
Minka Kelly Foto: ,
Herečka Minka Kelly na archívnom zábere z roku 2013.
debata

Americká herečka Minka Kelly netvorí pár s hercom Seanom Pennom. O tom, že spolu randia sa na verejnosti začalo šepkať po tom, ako ich v druhej polovici júna odfotografovali na večeri, kde oslavovali 35. narodeniny rodáčky z Los Angeles. Išlo vraj o ich prvé rande, pričom prítomní boli aj ďalší ľudia, ktorí spolu s Pennom a personálom kalifornskej reštaurácie Thomasa Kellera popriali herečke všetko najlepšie k jej sviatku.

„Vyšli si spolu, aby zistili, ako to bude fungovať. Minka a Sean si to užívali, no zatiaľ nie je jasné, akým smerom sa bude ich vzťah uberať,“ povedal vtedy anonymný zdroj pre magazín Us Weekly. O necelý mesiac neskôr však Kelly vzťah s Pennom poprela. „Nezvyknem sa vyjadrovať ku klebetám, dúfam, že táto je už minulosťou. Nerandím s priateľom, s ktorým som sa stretla pri skupinovej večeri. Hlúpe médiá,“ napísala herečka na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter.

Päťdesiatštyriročný Penn sa s Kelly zoznámil na benefičnej akcii organizácie J/P HRO. Rodák z Los Angeles bol v rokoch 1985 až 1989 ženatý so speváčkou Madonnou. V roku 1996 si vzal za manželku herečku a režisérku Robin Wright, po 14 rokoch manželstva sa však rozviedli. Jeho partnerkou bola aj Scarlett Johansson. Pár tvoril naposledy s juhoafricko-americkou herečkou Charlize Theron, s ktorou bol približne rok a pol, pričom boli aj zasnúbení. Rozchod vraj iniciovala 39-ročná rodáčka z Juhoafrickej republiky. Kelly zase randila s hercom Chrisom Evansom či bejzbalistom Derekom Jeterom.

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Sean Penn #Minka Kelly

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...