Speváčka Kristína: Prekáža jej hit Horehronie?

Kristínu Pelákovú, známu pod umeleckým menom Kristína, si fanúšikovia dodnes spájajú s piesňou Horehronie.

21.07.2015 10:00
Kristína Foto:
Kristína počas nakrúcania klipu k piesni "Ta Ne".
debata

„Všetci si ma stále spájajú s Horehroním, u nás aj v Česku. Bol to taký môj, dá sa povedať, štart, kedy ma ľudia najviac zaregistrovali a myslím, že sa ich tá pieseň veľmi dotkla,“ vyjadrila sa Kristína.

Dnes sa 27-ročnej rodáčky zo Svidníka podľa jej slov mnoho ľudí pýta, či jej už za tie roky neprekáža spievať Horehronie. „Veľa ľudí sa ma pýta, či mi už Horehronie nelezie na nervy a musím povedať, že vôbec, ani raz som nemala taký pocit. Spevákom sa občas stáva, že sa im už niektorá pieseň rokmi spievať nechce a vystupujú väčšinou s novými skladbami. Aj ja chcem nové pesničky, ale nemám problém sa kedykoľvek vrátiť k Horehroniu,“ poznamenala sympatická interpretka, ktorú v súčasnosti teší ošiaľ okolo jej najnovšieho hitu Ta ne.

„Ta ne sa veľmi dotkla východniarov, tak ako kedysi Horehronie celého Horehronia,“ podotkla mladá tmavovláska, ktorá sa vraj vôbec nezamýšľa nad tým, či nejaká jej nová pieseň predčí úspech Horehronia. „ Ani nemám cieľ ho prekonávať. Stojím si za každou jednou svojou piesňou a vždy ma poteší, keď niečo vyletí,“ dodala.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristina #Horehronie #Ta ne

+ Snažte sa jesť viac domácich jedál a neobjednávať si z internetu.
Dnes budete mať produktívny deň, oddýchnete si...

+ Je ten najsprávnejší čas naučiť sa ovládať sa, skúšajte to každý deň.
Premýšľajte strategicky o svojej kariére,...