Herečka Jaime King je už dvojnásobnou mamou

Jaime King a režisér Kyle Newman majú druhého syna.

21.07.2015 14:00
Jaime King Foto: ,
Herečka Jaime King na filmovej premiére druhého filmu Sin City.
debata

Americká herečka Jaime King a jej manžel, režisér Kyle Newman, sa stali rodičmi. Pár to oznámil prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil viacero spoločných fotografií. Na nich je okrem dvojice aj ich 21-mesačný syn James Knight. Ich druhorodený potomok, ktorého meno zatiaľ neprezradili, prišiel na svet vo štvrtok 16. júla. „Sme šťastní, že môžeme na svete privítať nášho druhého chlapčeka!“ napísala 36-ročná rodáčka z Omahy v Nebraske k záberu z nemocnice. „Už je tu! Narodil sa 16. júla! Mama i bábätko sa majú dobre. Meno prezradíme čoskoro,“ napísal k ďalšiemu obrázku 39-ročný režisér.

King a Newman sa zoznámili v januári 2005, keď spolu pracovali na snímke Fanboys (2009). Po troch mesiacoch chodenia začali spolu bývať a filmár herečku na jar 2007 požiadal o ruku. Vzali sa v novembri 2007 v areáli losangeleského Greystonského parku. King v minulosti vyhlásila, že chce mať s manželom minimálne tri deti. Ich spomínaný prvý syn James Knight Newman prišiel na svet 6. októbra 2013, pričom za krstných rodičov mu vybrali Jessicu Albu a Tophera Gracea.

To, že James bude mať súrodenca, prezradila King vo februári tohto roka a v marci oznámila, že krstnou mamou jej druhého dieťaťa bude speváčka Taylor Swift. Herečka neskôr uviedla pre magazín People, že si 25-ročnú interpretku vybrala pre hodnoty, ktoré vyznáva, i preto, že je pracovitá a páči sa jej, ako sa správa k ľuďom a svojim blízkym.

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #Jaime King #Kyle Newman

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...