Chrisovi Brownovi konečne umožnili odcestovať z Filipín

Spevákovi nechceli dovoliť opustiť krajinu pre údajný podvod, ktorého sa vraj dopustil tým, že vlani na Silvestra nevystúpil v provincii Bulacan, pričom za koncert dostal vopred zaplatené.

25.07.2015 16:00
Chris Brown Foto: ,
Spevák Chris Brown.
debata

Americkému r'n'b spevákovi Chrisovi Brownovi, ktorému v stredu neumožnili odletieť z filipínskej Manily, kde deň predtým odohral koncert, napokon dnes ráno dovolili odcestovať. Dvadsaťšesťročný rodák z Tappahannocku v štáte Virgínia to oznámil prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil krátke video z letiska. „Manila, bola to zábava. Milujem vás,“ rozlúčil sa interpret, ktorého dnes večer čaká vystúpenie v Macau.

Spevákovi neumožnili odletieť pre údajný podvod, ktorého sa vraj dopustil tým, že vlani na Silvestra nevystúpil v provincii Bulacan, pričom za koncert dostal vopred zaplatené. Silvestrovské podujatie organizovali predstavitelia Cirkvi Kristovej, ktorí na speváka podali sťažnosť a žiadali vrátenie honorára. Ministerstvo spravodlivosti následne vydalo nariadenie, že Brown a jeho promotér John Michael Pio Roda nesmú opustiť krajinu, kým spevák nedokáže, že sa žiadneho podvodu nedopustil.

debata chyba
Viac na túto tému: #podvod #Chris Brown #Filipíny

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...