Otec Facebooku Zuckerberg bude konečne ozajstným rodičom

Spoluzakladateľ sociálnej siete Facebook Mark Zuckerberg a jeho manželka Priscilla Chan sa stanú rodičmi. Tridsaťjedenročný rodák z mesta White Plains v štáte New York potvrdil radostnú správu na Facebooku.

01.08.2015 17:05
Mark Zuckerberg s manželkou Foto: ,
Mark Zuckerberg s manželkou Priscillou Chan počas udeľovania Prize Award.
debata

„Priscilla a ja máme úžasnú novinku. Budeme mať dcéru. Začne sa tak nová kapitola našich životov. Máme to šťastie, že sa môžeme dotýkať životov iných ľudí na celom svete. Cilla ako lekárka a pedagogička a ja vďaka tejto komunite a filantropii. Teraz sa budeme snažiť spraviť z tohto sveta lepšie miesto pre naše dieťa a ďalšiu generáciu,“ napísal Zuckerberg, ktorý tiež prezradil, že jeho manželka predtým už tri razy potratila.

Miliardár vyhlásil, že im obom pomohlo rozprávať sa o týchto nepríjemných skúsenostiach s priateľmi. „Veľa ľudí nerozpráva o potratoch, pretože sa boja, že ich problémy rozdelia, alebo začnú premýšľať, či za to nemôžu oni sami. Keď sme sa o tom začali rozprávať s našimi priateľmi, uvedomili sme si, ako často sa to stáva. Veľa ľudí má podobné skúsenosti a takmer všetci mali potom zdravé deti. Dúfame, že naše skúsenosti dajú ľuďom nádej, ktorú sme cítili aj my a že nebudú mať problém podeliť sa o svoje príbehy,“ uviedol.

„Dobrou správou je, že naše tehotenstvo je už v pokročilom štádiu a riziko potratu je veľmi nízke, takže sme plní nádejí,“ uzavrel Zuckerberg, ktorý si 30-ročnú Priscillu Chan vzal za manželku v roku 2010.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #manželka #rodičia #Mark Zuckerberg

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...