Kravitzovi praskli gate na pódiu! Divákom odhalil penis s piercingom

Tak to bol trapas! Hudobník a spevák Lenny Kravitz sa nechtiac odhalil na svojom koncerte. A divákom v prvých radoch pripravil nečakané prekvapenie.

05.08.2015 11:04
Lenny Kravitz Foto: ,
Spevák a hudobník Lenny Kravitz na archívnom zábere z koncertu v Barcelone.
debata (5)

Pri hraní na gitare a podrepe, ktorý urobil na pódiu, praskli 51-ročnému hudobníkovi nohavice. To by nebol taký problém, ak by pod nimi mal oblečenú spodnú bielizeň. Lenže, nemal.

A tak na pár sekúnd mohli diváci v prvých radoch zazrieť, ako sa z diery v rozkroku na nich vyvalilo Kravitzovo prirodzenie. Niektorí dokonca postrehli detail – že má penis ozdobený piercingom.

Z vystúpenia, ktoré sa konalo v Štokholme, existuje dokonca niekoľko videí na Facebooku. Kravitza však nehoda vôbec nezaskočila. Po dohraní skladby sa na chvíľu stratil v zákulisí a obliekol si nové nohavice. Navyše ešte fanúšikov ubezpečil, že sa nič nedeje. „Len som si roztrhol nohavice,“ vyhlásil.

Kravitzovo odhalenie sa však dočkalo pozornosti aj zo strany kolegu – speváka a hudobníka Stevena Tylera z kapely Aerosmith. Ten s humorom napísal Kravitzovi odkaz na sociálnej sieti. „Takže naostro a s piercingom? To ma pos.., nikdy si mi to neukázal,“ napísal Tyler a doplnil humorný hashtag „penisgate“.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #trapas #koncert #penis #Štokholm #Steven Tyler #Lenny Kravitz

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...