Podvádzal Affleck ženu s pestúnkou? Vraj jej teraz platí mlčanie a luxus!

Pre opatrovateľku detí sa vraj rozpadá manželstvo Gwen Stefaniovej a Gavina Rossdalea, ale rovnaké podozrenia sprevádzajú už niekoľko dní Bena Afflecka. Aj on vraj dostal od manželky kopačky pre pestúnku svojich detí.

07.08.2015 15:00
Ben Affleck Foto: ,
Herec Ben Affleck na Comic Cone.
debata

Románik, ktorý si mal predstaviteľ nového Batmana začať so ženou menom Christine Ouzounian už pred pár mesiacmi, má podľa magazínu In Touch pokračovanie. Časopis sa odvoláva na nemenovaný zdroj, podľa ktorého momentálne Affleck platí všetky výdavky pre niekdajšiu pestúnku troch ratolestí, ktoré mal s manželkou Jennifer Garnerovou.

O tom, že práve Christine by mohla byť dôvodom rozchodu známeho hollywoodskeho páru, začali médiá uvažovať po tom, čo sa prišlo na to, že opatrovateľka dostala nedávno výpoveď u Affleckovcov. A od toho už bol len kúsok k záberom, keď paparazzovia vystriehli Afflecka v spoločnosti príťažlivej dámy.

Christine Ouzounian momentálne vraj býva v luxusnom Hoteli Bel-Air a ako tvrdí In Touch, herec za ňu platí všetky výdavky. „Užíva si luxusný život vo veľkom apartmáne a Ben za to všetko platí. Dokonca platí za jej kamarátky, ktoré s ňou zostávajú v hoteli. Dal jej peniaze minimálne na tri mesiace. Nemusí sa zatiaľ báť, čo s ňou bude,“ citoval magazín zdroj. Podľa viacerých médií sa Affleck snaží kúpiť si od ženy mlčanie – nik zo zainteresovanej trojice zatiaľ nepotvrdil románik, o ktorom sa už pár dní šušká.

Americký magazín People naopak priniesol tvrdenia ľudí z Affleckovho tímu, že informácie o nevere s Christine sú úplné výmysly. „Ben bol len priateľský, ale nebol medzi nimi žiaden romantický, ani sexuálny vzťah,“ citoval časopis svoje zdroje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #rozvod #nevera #Ben Affleck #pestúnka

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...