Kto bola družička, prečo neprišla mama? Detaily zo svadby Jennifer Aniston!

Správy o tajnej svadbe herečky Jennifer Anistonovej a herca Justina Therouxa, ktorí spolu randili vyše štyri roky, dostávajú jasné kontúry. Jednotlivé médiá sa predbiehajú v súhrne nových a nových detailov zo stredajšieho obradu.

07.08.2015 12:00
debata
Herec Justin Theroux a jeho manželka Jennifer... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herec Justin Theroux prišiel so snúbenicou Jennifer Aniston. Herec Justin Theroux a jeho manželka Jennifer Aniston na archívnej snímke.

Podľa magazínu People sa napríklad do posledného momentu tvárila svadobná oslava ako párty pri príležitosti Therouxových narodenín, ktoré oslavuje 10. augusta. Tak sa podarilo mladomanželom udržať tajomstvo v početnej 75-člennej skupine svadobných hostí, ktorí sa v stredu zišli v ich vile Bel-Air.

Herečka Jennifer Aniston a Justin Theroux...
Herec Justin Theroux s partnerkou Jennifer...
+9Herečka Jennifer Aniston a jej snúbenec Justin...

O svadbe, samozrejme, vedeli tí najbližší a vybraní priatelia. Medzi nimi napríklad herečka Courteney Cox, s ktorou Aniston účinkovala v populárnom televíznom hite Priatelia. Práve Cox sa stala aj družičkou svojej kolegyne a priateľky. People uvádza, že hercovým družbom bol pre zmenu jeho dobrý kamarát Scott Campbell – tatér, ktorý je manželom inej hollywoodskej hviezdičky – herečky Lake Bellovej.

Prípitok predniesol herec Robert Downey Jr. a moderátor Howard Stern. Niektorí hostia boli oblečení len v džínsoch, keďže netušili, že pôjde o svadobnú oslavu. Herečka odhalila veľké prekvapenie až v momente, keď boli všetci na mieste a ospravedlnila sa im, že nepovedala až do posledného momentu pravdu. Podľa TMZ.com mala na sebe Aniston jednoduché a ľahké svadobné šaty, ktoré zodpovedali letnému počasiu.

Medzi hosťami boli napríklad aj manželia John Krasinski a Emily Blunt, herečka Lisa Kudrow či fotograf Terry Richardson. Chýbala však mama herečky Jennifer Anistonovej – Nancy Dow Aniston. Sama to potvrdila portálu Radar vo štvrtok. Uviedla však, že svoju dcéru veľmi podporuje a že je šťastná z jej rozhodnutia.

Detaily o svadobnom obrade nie sú zatiaľ špecifikované, isté však je, že po výmene obrúčok zaspievala páru Sia. Údajne to bol jej veľký hit Chandelier. Oslava trvala do tretej hodiny nadránom, pričom medzi poslednými odchádzali moderátori Ellen De Generes a Jimmy Kimmel. Ako posledná vilu opustila Courteney Cox so svojím partnerom.

Mladomanželov už na druhý deň predpoludním zvečnili paparazzovia, ako nastupujú do súkromného lietadla v Los Angeles. Destinácia, ktorú si vybrali za miesto svadobnej cesty, by mal byť ostrov Bora Bora – Daily Mail priniesol veľmi nekvalitné zábery dvojice tesne po pristátí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #svadba #Justin Theroux #detaily

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...