Celkom nahá pred zrkadlom: Nikto nebude tvrdiť, že tehotenstvo hrám!

Čo by to bolo za celebritné tehotenstvo bez pózovania v Evinom rúchu. Toto tradičné klišé si pri svojom druhom očakávaní bábätka už vyskúšala aj Kim Kardashian.

12.08.2015 10:01
debata

Tridsaťštyriročná brunetka, ktorá s manželom – raperom Kanye Westom čaká druhý prírastok, zverejnila na Twitteri nahú fotografiu so zaobleným bruškom. Spravila tak vraj pre početné podozrenia z toho, že vraj svoje tehotenstvo len predstiera.

„Raz som vraj príliš chudá a určite tehotenstvo predstieram. Potom povedia, že som obrovská a že určite to zase len predstieram,“ posťažovala sa Kardashian pod záberom, na ktorom stojí pred zrkadlom celkom nahá a rukami si zakrýva poprsie. Odhalené pozadie však vidieť v plnej podobe.

Televízna celebrita ešte doplnila, že niektoré dni sa fotí predtým než sa naje a vyzerá chudšie, iné dni sa naje viac a vyzerá byť oblejšia. „Poznáte ma dosť dobre, aby ste vedeli, že keby som sa rozhodla pre dieťa od náhradnej matky, celý proces by som zdokumentovala. Ale každé telo je iné, každé tehotenstvo je iné,“ pokračovala Kardashian, ktorá tiež doplnila, že negatívne komentáre a podozrenia si už všímať nebude.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #tehotenstvo #Kim Kardashian #podozrenia #falošné

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...