Nevera v ukážkovom páriku? Také reči zabolia, vraví Anna Faris

Manželstvo hereckých kolegov Anny Farisovej a Chrisa Pratta sa zdá byť idylické. Len nedávno sa však objavili správy o tom, že Pratt manželku podviedol.

13.08.2015 15:30
Anna Faris (v šatách Rubin Singer) žiarila po... Foto: ,
Herečka Anna Faris (v šatách Rubin Singer) po boku manžela Chrisa Pratta.
debata

Malo sa tak stať s kolegyňou Jennifer Lawrence, s ktorou hrdina Jurského sveta nakrúca film Passengers. Podobné klebety sa však vôbec nepotvrdili. Anna Faris sa však vyznala, že čítať podobné podozrenia v časopisoch je pre ňu nepríjemné a bolestivé.

„Vždy som tak trochu verila, že tie klebety o celebritných párikoch sú čiastočne pravda. Asi preto, že žiadna z nich nebola súčasťou môjho života. Takže som si hovorievala, na tom musí byť asi štipka pravdy. Aj preto som prežívala intenzívnejšie, keď som si prečítala veci o Chrisovej nevere,“ vyhlásila herečka pre magazín US Weekly. „Zabolelo ma to viac než som si myslela, že by mohlo,“ potvrdila blondínka.

Herečka Anna Faris. Foto: SITA/AP, Rich Fury
Herečka Anna Faris. Herečka Anna Faris.

Dodala však, že si uvedomuje, že Pratt je plne oddaný ich manželstvu a synčekovi Jackovi, ktorého spolu majú. „Myslím si, že môžem byť veľmi šťastná, pretože po mojom boku je muž, ktorý si váži rodinu,“ zdôraznila herečka, ktorá sa s miláčikom divákov zoznámila v roku 2007. O dva roky neskôr sa vzali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #nevera #klebety #Anna Faris #Chriss Pratt

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...