Seriálový sexsymbol Dobrík si leto užil bez tradičného 'trojuholníka'

Slovenský herec Ján Dobrík strávil leto nakrúcaním seriálu Divoké kone (2014) a voľné chvíle naplno venoval svojim najbližším.

19.08.2015 00:00
Ján Dobrík Foto: ,
Herec Ján Dobrík po skončení exkluzívnej predpremiéry prvej časti druhej série rodinnej ságy Divoké kone.
debata (1)

„Boli divadelné prázdniny, čiže z toho môjho trojuholníka, ktorým žijem posledný rok a pol – rodina, Divoké kone, divadlo – na dva mesiace divadlo vypadlo a mohol som si aj trošku oddýchnuť,“ povedal. Voľné dni herec strávil s rodinou. „Boli sme u jedných starých rodičov, u druhých starých rodičov a prvý raz s malou na dovolenke pri mori,“ prezradil Dobrík.

Začiatok novej série Divokých koní podľa jeho slov stále sprevádza nakrúcanie posledných častí seriálu. „Ešte mesiac a pol sa plánuje natáčať. Je to teraz trošku iné. Kým v prvej sérii bolo treba istým spôsobom počas príbehu predstaviť postavy, predstaviť vzťahy a minulosť, v druhej sérii už divák toto všetko vie, takže hneď od prvého dielu sa budú nabaľovať ďalšie zápletky. Čo sa týka mojej dejovej línie, bude tam nejaké týranie koní a neskôr ma čaká také až investigatívne vyšetrovanie na vlastnú päsť a vyvrcholí to jedným veľkým prekvapením,“ prezradil 30-ročný rodák z Banskej Bystrice.

ÚStredná dvojica seriálu Divoké kone - herečka...
Spoločná fotografia tvorcov po skončení...
+9Zľava: Producent Paľo Polner, režisér Braňo...

Začiatkom septembra čaká sympatického herca skúšanie novej divadelnej hry, na ktorú sa veľmi teší. „Začíname onedlho skúšať s pánom Vajdičkom ruskú hru Falošná minca, o ktorej sa priznám, zatiaľ neviem nič, no budem ju mať čoskoro na maili, takže si ju prečítam ešte predtým, ako prídem na prvú skúšku a veľmi sa na to teším,“ priznal Dobrík.

"S pánom Vajdičkom som ešte nemal tú česť robiť a som z tejto spolupráce nesmierne rád, pretože prvé povzbudivé slová, ktoré vo mne zostali, mi na vysokej škole povedal práve on. Nebol mojím pedagógom, nemusel to robiť a napriek tomu to urobil. Boli to slová ‚Toto si povedal veľmi prirodzene.‘,“ zasmial sa herec.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #rodina #Divoké kone #Ján Dobrík

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju potrebuje v každom období.
Snažte sa byť milý na svojich kolegov, ak...

+ Nezabúdajte na starostlivosť o svoje telo, práve teraz to potrebuje.
Pracovné úspechy budú odrazom vašej tvrdej...