Hádek si najviac váži rodinu: Nikto nič lepšie nevymyslel

Český herec Matěj Hádek si zo všetkého najviac v živote cení fungujúcu a súdržnú rodinu.

24.08.2015 17:58
Kryštof Hádek (vľavo) a Matěj Hádek. Foto: ,
Hlavní predstavitelia filmu Kobry a užovky - bratia Kryštof Hádek (vľavo) a Matěj Hádek.
debata

„Rodina je pre mňa najviac. Ako hovorí môj otec, ‚Rodina je na hovno, akurát nikto nič lepšie nevymyslel‘,“ zasmial sa herec. Bratom Hádekovcom rodičia od malička vštepovali rovnaké hodnoty, povahovo však bývali Matěj a Kryštof vždy odlišní.

„Ja som sangvinik so sklonmi k cholerizmu a Kryštof je sangvinik posunutý skôr k flegmatikovi. Je pokojnejší, rieši veci s väčším nadhľadom. Ja sa zvyknem vytočiť do obrátok,“ priznal Matěj. Medzi sebou sa však bratia hádať nezvykli.

„Nikdy sme sa vyslovene nehádali, skôr by sa to dalo prirovnať k takej výmene názorov. Môžeme si dovoliť nadštandardnú komunikáciu – tým, že sa poznáme a sme jedna krv. Keď Kryštof niečo povie, neberiem si to osobne – naopak, prvé, nad čím premýšľam, je, čo tým vlastne chcel povedať. Nie som vo vzťahu k nemu vzťahovačný, vždy si uvedomujem, že sme predovšetkým bratia,“ uviedol 39-ročný rodák z Prahy.

S Kryštofom sú podľa jeho slov v kontakte každý deň. „Bohužiaľ, už to nejde tak, ako predtým, ale stále držíme pri sebe. Kryštof je dobrák od kosti, je to skvelý chalan,“ uzavrel Matěj.

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #vzťah #Matěj Hádek #Kryštof Hádek #súdržnosť

+ Objavte radosť z varenia zdravých a chutných jedál.
Aj maličkosťami dokážete zmeniť naozaj veľa, popremýšľajte...

+ Sústreďte sa hlavne sami na seba, na ostatné veci zabudnite.
Nespochybňujte ľudí okolo seba, momentálne vám...