Bójka za tri milióny rubľov?! Pamela ju vydražila na návšteve Ruska

Hollywoodska herečka Pamela Anderson (48), ktorá sa zapísala do pamäti nielen slovenského publika svojimi kyprými tvarmi v červených plavkách záchranárky, dokázala vo Vladivostoku v dražbe vyhnať cenu bójky zo seriálu Pobrežná hliadka z 250 000 na tri milióny rubľov.

06.09.2015 00:00
Pamela Anderson Foto: ,
Herečka Pamela Anderson na charitatívnom galavečierku Mercy For Animals' Hidden Heroes.
debata

Oznámili to ruské médiá s tým, že za takú sumu sa na dražbe dali kúpiť aj diamanty. Výťažok má podporiť boj s pytliakmi. Anderson navštívila ruský Ďaleký východ kvôli ochrane zvierat, čo je záležitosť, ktorej sa venuje dlhodobo. Pozrela sa do centra pre liečbu divokých zvierat v dedinke Alexejevka, kde sa momentálne zotavuje lev Grey, ktorého zo zoologickej záhrady v Ussurijsku, náhle zaplavenej po vyčíňaní tajfúnu Goni, zachránil vrtuľník.

„Sľúbili mi, že sa zajtra bude (Grey) cítiť lepšie, pretože ho z maličkej klietky pustia do veľkého výbehu,“ potešila sa. Majiteľ zoo už čelí úradnému stíhaniu za kruté zaobchádzanie so zvieratami. S kanadskou herečkou zapózoval okrem iného ruský minister prírodných zdrojov Sergej Donskoj, na ktorého pozvanie pricestovala na ekonomické fórum. Donskoj jej daroval porcelánovú sošku ruského medveďa a sľúbil obmedziť lov veľrýb.

Anderson sa do povedomia ruských úradov dostala petíciou, v ktorej žiadala, aby Rusi nedovolili lode z Islandu, naložené mäsom z vráskavcov, preplávať Severomorskou cestou do Japonska. Žiadosť síce úrady s odvolaním sa na slobodu plavby odmietli, herečku však pozvali do Vladivostoku. V ceste jej vraj nezabránili ani západné sankcie.

„Som Kanaďanka a tiež trošku Ruska (…),“ povedala novinárom Anderson v narážke na praprababičku z matkinej strany.

debata chyba
Viac na túto tému: #dražba #Rusko #Pamela Anderson #Pobrežná hliadka

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....