Najslávnejšie sestry planéty? Tenistky Williamsové zostali v ich tieni!

Štvrťfinálový zápas medzi sestrami Serenou a Venus Williamsovou pútal obrovskú pozornosť. Ale z celebritného hľadiska im titul "najslávnejších" sestier ukradli iné známe príbuzné.

09.09.2015 10:42
debata
Topmodelky a kamarátky Kendall Jenner (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Julio Cortez
Kendall Jenner (vľavo) a Gigi Hadid Topmodelky a kamarátky Kendall Jenner (vľavo) a Gigi Hadid si pozreli tenisový zápas medzi sestrami Serenou Williamsovou a Venus Williamsovou. A samozrejme, ukradli si pozornosť aj pre seba.

Na ostrosledovaný tenisový zápas sa totiž prišla pozrieť aj tehotná Kim Kardashian a jej mladšia sestra – topmodelka Kendall Jenner. Hoci dámy, ktoré majú spoločnú matku, ale rôznych otcov, nesedeli na jednom mieste, kamery a objektívy si ich našli a fotili raz jednu, raz druhú.

Topmodelky a kamarátky Kendall Jenner (vľavo) a...
Televízna hviezda Kim Kardashian na...
+3Topmodelky a kamarátky Kendall Jenner (vľavo) a...

Tehotná Kim vyzerala, že je vo veľmi dobrej nálade. Usmievala sa a neváhala zapózovať s pár fanúšikmi, dokonca poslala vzdušný bozk do turnajových kamier. Spoločnosť jej robila neznáma dáma a tiež Simon Huck, jej verný kamarát a tiež PR odborník, s ktorým spolupracuje.

Televízna hviezda Kim Kardashian na... Foto: SITA/AP, Jason DeCrow
Kim Kardashian Televízna hviezda Kim Kardashian na štvrťfinálovom zápase medzi sestrami Williamsovými na turnaji US Open.

Dvadsaťjedenročná Kendall si vzala so sebou do VIP lóže ďalšiu slávnu modelku súčasnosti – kamarátku Gigi Hadidovú. A tiež jej nového priateľa, ktorým je spevák Joe Jonas. Kendall a Gigi sa tiež skvelo zabávali a rozdávali úsmevy na všetky strany. Ku cti im slúži, že v zápase už smerovali všetku pozornosť len na kurt.

Zápas vyhrala favorizovaná Serena. S ňou paparazzovia zachytili Kim Kardashianovú na spoločnej večeri dva dni pred štvrťfinálovým súbojom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #US Open #Kim Kardashian #pozornosť #zápas #Kendall Jenner #Serena Williams

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...