Súd zamietol žalobu Lindsay Lohanovej proti televízii Fox

Súd v piatok zamietol žalobu americkej herečky a speváčky Lindsay Lohan a jej matky Diny proti televízii Fox. Informoval o tom portál TMZ.

20.09.2015 00:00
Lindsay Lohan Foto: ,
Herečka Lindsay Lohan pred štartom módnej prehliadky Gareth Pugh.
debata

Žaloba sa týkala nielen samotnej televízie, ale aj moderátora Seana Hannityho a žurnalistky Michelle Fields. Dôvodom sporu bolo tvrdenie Fields, že 29-ročná herečka a jej matka spoločne užívajú kokaín. Fields to povedala v Hannityho relácii v debate o úmrtiach slávnych ľudí na predávkovanie, ktorú odvysielali vlani 4. februára – dva dni po predávkovaní herca Philipa Seymoura Hoffmana.

Matka s dcérou v žalobe uviedli, že Fields sa svojím výrokom snažila naznačiť, že Lindsay Lohan by mohla byť ďalšou celebritou, ktorá sa predávkuje. Televíziu, Hannityho a Fields obvinili z urážky na cti a vedomého spôsobenia citovej ujmy.

Žiadali tiež bližšie nešpecifikované odškodné a zastavenie ďalšej distribúcie spomínanej epizódy relácie. Sudca však v piatok zmietol žalobu zo stola, pretože pravda je podľa neho na strane televízie a Seana Hannityho. Zatiaľ nie je jasné, či sa žalobe vyhne aj Fields.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lindsay Lohan #žaloba #Televízia #Fox #Dina Lohan

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...