Poznala bondovské tajomstvo! Ellie Goulding však nepovedala ani muk

Anglická speváčka Ellie Goulding vedela, že na piesni k novej bondovke pracuje Sam Smith.

21.09.2015 00:00
Ellie Goulding Foto: ,
Na akcii magazínu Glamour nechýbala ani speváčka Ellie Goulding.
debata

Dvadsaťosemročná rodáčka z Herefordu to uviedla v rozhovore pre britské Heart Radio. Smith pritom túto informáciu dlhý čas tajil a v jednom z rozhovorov dokonca naznačil, že skladbu pre film Spectre by mohla nahrať práve Goulding.

Na piesni Writing's On The Wall, ktorú chcú verejnosti predstaviť 25. septembra, spolupracoval Smith s duom Disclosure. Autorsky sa na nej podieľal aj Jimmy Napes, ktorý pracoval aj na spevákovom hite Stay with Me. Práve Napes vraj neudržal tajomstvo a prezradil Goulding, kto skladbu nahrá.

„Vedela som o tom pomerne dlhý čas. Pracovala som s Jimmym Napesom, nemal mi to povedať, ale urobil to. Vykĺzlo mu to, pretože jednoducho nedokáže klamať. Vedela som o tom celú večnosť!,“ opísala interpretka, ktorá vraj nechcela podporovať klebety o tom, že predmetnú skladbu nahráva ona.

„Myslela som si, že to postupne utíchne. Potom som celkom nevinne na Twitter zavesila Live And Let Die, pričom som nevedela, že ide o pieseň k bondovke,“ objasnila speváčka, ktorú by podľa vlastných slov potešilo, ak by jej v budúcnosti ponúkli rolu bondgirl. Ako prezradila, dokáže sa biť a je v dobrej kondícii, je preto presvedčená, že by sa na túto úlohu hodila.

debata chyba
Viac na túto tému: #bondovka #pieseň #Ellie Goulding #Spectre #Sam Smith

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....