Tom Hardy by bol skvelý Wolverine, myslí si Hugh Jackman

Austrálsky herec Hugh Jackman, známy najmä ako predstaviteľ komiksového hrdinu Wolverina, si vie ako svojho nástupcu v tejto úlohe predstaviť anglického herca Toma Hardyho.

27.09.2015 09:29
Tom Hardy Foto: ,
Herec Tom Hardy na archívnej snímke.
debata

Štyridsaťšesťročný rodák zo Sydney to uviedol v rozhovore pre MTV. „Zatiaľ som o tom veľmi nepremýšľal. Už sa ma na to pýtali veľakrát, pričom vždy odpovedám, že nechcem, aby ma štúdio nahradilo tak ľahko. Stále mám pred sebou ešte jeden film. Som si istý, že sa o tom rozprávajú, a že si už vyhliadli nejakého herca, ktorému povedali ‚Nechaj si to pre seba, ale chceme, aby si bol ďalší.‘. Určite je mladší ako ja. Myslím si, že Tom Hardy by bol skvelý Wolverine,“ vyjadril sa Austrálčan.

Jackman si Wolverina zahral v sérii filmov o mutantoch X-Men (2000, 2003, 2006, 2014) i v samostatných snímkach X-Men Origins: Wolverine (2009) a Wolverine (2013). V tejto role by sa mal objaviť naposledy v pripravovanom treťom filme o obľúbenom komiksovom hrdinovi. Americkú premiéru zatiaľ nepomenovanej novinky naplánovali na 3. marca 2017. Diváci a diváčky ho ako Wolverina uvidia možno aj v očakávaných snímkach X-Men: Apocalypse, Deadpool či Gambit, ktoré uvedú do kín na budúci rok.

debata chyba
Viac na túto tému: #Hugh Jackman #Wolverine #Tom Hardy

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...