Clooney a jeho krásna manželka sú už rok svoji. Pozrite sa, ako ho prežili

Dlho si držal titul najslávnejšieho starého mládenca Hollywoodu. Zmenila to až očarujúca právnička z Blízkeho východu.

29.09.2015 00:00
George Clooney a jeho manželka Amal Clooney Foto: ,
Herec George Clooney a jeho manželka Amal na premiére filmu Krajinu zajtrajška v Tokiu.
debata

Pred rokom, 29. septembra 2014, potvrdili v Benátkach americký herec George Clooney a britská právnička libanonského pôvodu Amal Alamuddin civilným sobášom svoj súkromný svadobný obrad, ktorý sa konal o dva dni skôr v luxusnom sedemhviezdičkovom hoteli Aman s výhľadom na benátsky Veľký kanál, čo je hlavná dopravná tepna tohto starobylého mesta.

Svadba stála podľa odhadov desať miliónov eur (275 miliónov Sk). Štvordňové oslavy zahŕňali koktejlové párty pri bazénoch, večeru v päťhviezdičkových hoteloch aj opulentnú svadobnú recepciu.

Herec George Clooney a jeho manželka Amal...
Amal Clooney a George Clooney na Ibize.
+9Herec George Clooney prichádza s manželkou Amal...

Na svadobnú veselicu dorazilo do Benátok viac ako 100 hostí, medzi ktorými nechýbali hollywoodske hviezdy. Samotná ceremónia na radnici stála 3600 eur (asi 100.000 Sk), čo je suma, ktorú musí zaplatiť každý, kto nie je občanom EÚ a chce uzavrieť manželstvo na radnici v Benátkach.

Clooney sa podľa médií so svojou manželkou zoznámil v roku 2013, pár sa zasnúbil vlani v apríli. O 17 rokov mladšia Alamuddin, absolventka Oxfordskej univerzity, sa špecializuje na ľudské práva a v minulosti zastupovala napríklad zakladateľa servera Wikileaks Juliana Assangea alebo bývalú ukrajinskú premiérku Juliu Tymošenkovú.

Pre Clooneyho, úspešného herca, scenáristu, producenta, režiséra a držiteľa dvoch Oscarov, to je druhé manželstvo. Alamuddin sa vydávala prvýkrát.

debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #svadba #starý mládenec #George Clooney #Amal Alamuddin

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...