Už je to nezvratné! Kaley Cuoco podala žiadosť o rozvod

Americká herečka Kaley Cuoco požiadala súd, aby ju rozviedol s manželom, tenistom Ryanom Sweetingom.

29.09.2015 12:57
Kaley Cuoco a Ryan Sweeting Foto: ,
Herečka Kaley Cuoco s manželom - tenistom Ryanom Sweetingom.
debata

Informoval o tom magazín People, ktorý sa v pondelok dostal k rozvodovým papierom. vadsaťdeväťročná rodáčka z kalifornského Camarilla uviedla v dokumentoch ako dôvod rozpadu vzťahu neprekonateľné rozdiely medzi partnermi. Podľa jej slov sa rozišli 3. septembra. Dvojica oznámila rozchod v piatok prostredníctvom hovorcu.

Pár sa zasnúbil v septembri 2013 po troch mesiacoch randenia. Zosobášili sa 31. decembra 2013, pričom mesiac pred obradom podpísali predmanželskú zmluvu. O tom, že v ich vzťahu nie je niečo v poriadku, sa šepkalo už od apríla tohto roka. Cuoco však popierala, že by mali s manželom nejaké problémy.

Herečka a 28-ročný tenisový hráč sa spolu naposledy objavili na verejnosti 10. septembra. Predtým, než prostredníctvom hovorcu ohlásili svoj rozchod, zmazala Cuoco zo sociálnych sietí spoločné fotografie s manželom. Podobne sa zachoval aj Sweeting, keď zmazal všetky fotografie, ktoré zverejnil prostredníctvom služby Instagram. Okrem toho si tiež deaktivoval účet na sociálnej sieti Facebook.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Kaley Cuoco #Ryan Sweeting #žiadosť

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...