Koniec bitky o dcéru? Chris Brown sa dohodol s expartnerkou

Americký spevák a herec Chris Brown uzavrel so svojou bývalou partnerkou Niou Guzman dohodu o výchove ich pätnásťmesačnej dcéry Royalty. Informoval o tom portál TMZ.

29.09.2015 18:17
Spevák Chris Brown. Foto: ,
Spevák Chris Brown v bunde DSquared2.
debata

Na pondelňajšom súdnom pojednávaní rozhodli, že na výchove dievčatka sa budú podieľať obaja rodičia spoločne. Spevák tak bude môcť tráviť so svojou dcérou dvanásť dní v mesiaci. Rodičia sa zároveň dohodli, že Royalty bude nosiť priezvisko po svojom otcovi.

Dvadsaťšesťročný Brown je s výsledkom veľmi spokojný. Potvrdzuje to príspevok, ktorý zverejnil prostredníctvom služby Twitter. „Na súde to dnes išlo skvele. Som rád, že sa všetko dobre skončilo,“ napísal.

Portál TMZ uviedol, že spevák bude na svoju dcérku prispievať sumou 2500 dolárov (v prepočte zhruba 2240 eur) mesačne. Zároveň bývalej priateľke okrem alimentov spätne vyplatí 15000 dolárov (13 430 eur) a bude hradiť zdravotné poistenie či výdavky spojené so zabezpečením pestúnok a vzdelania pre malú Royalty.

Brown mal spočiatku v spore ohrozenú pozíciu. Drogový test, ktorý musel počas procesu podstúpiť, potvrdil prítomnosť marihuany a kodeínu v krvi. Obe látky však spevákovi predpísali, vďaka čomu nebude musieť navštevovať svoju dcéru za účasti ďalšej osoby.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #dcéra #Chris Brown #starostlivosť #Nia Guzman

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...