Čerstvá štyridsiatnička Winslet oslňuje neustále: Takto zrela do krásy!

V pondelok 5. októbra oslávila už štyridsiate narodeniny. Aj na filmovom festivale v Toronte však Britka Kate Winslet potvrdzuje, že je stále krásna žena.

08.10.2015 08:30
debata (4)
Rok 1998: Herečka Kate Winslet s kolegom... Foto: SHUTTERSTOCK
Rok 1998: Herečka Kate Winslet. Rok 1998: Herečka Kate Winslet s kolegom Leonardom DiCapriom na premiére filmu Titanic.

Blondínka, ktorá má doma Oscara za výkon vo filme Predčítač, sa objavila na newyorskom filmovom podujatí už druhýkrát tento týždeň. Po uvedení filmu Steve Jobs cez víkend bol utorňajší večer venovaný výlučne jej. Trojnásobná mama dorazila v čiernych šatách Tom Ford a rozdávala naokolo úsmevy. Niektorí novinári sa však pýtali, prečo jej spoločnosť nerobil manžel Ned Rocknrolla.

Rok 1998: Herečka Kate Winslet s kolegom...
Rok 2001: Herečka Kate Winslet.
+9Rok 2004: Herečka Kate Winslet .

O kríze v treťom manželstve britskej hviezdy však nemôže byť ani reči – dvojicu paparazzovia zachytili na výnimočnej momentke, keď spolu opúšťali hotel v centre Veľkého jablka. V rozhovore pre WSJ. Magazine sa Winslet nedávno vyznala, že zvládnuť dve skrachované manželstvá nebolo jednoduché.

Herečka Kate Winslet na akcii Večer s Kate... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Kate Winslet Herečka Kate Winslet na akcii Večer s Kate Winslet počas newyorského filmového festivalu. Pár dní po oslave 40. narodenín.

„Sú to skrátka karty, ktoré mi rozdal život. Nič z toho som neplánovala. A poviem vám, fakt to nebolo ľahké, verte,“ vyhlásila a dodala, že o tom, čo sa v jej živote stalo, nikdy nehovorila. „Nikto nevedel, čo sa stalo v mojom prvom manželstve. Nik nevie, čo spôsobilo krach toho druhého. A ja som na to hrdá. Som hrdá na to mlčanie,“ doplnila herečka, ktorá si stráži súkromie.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #kariéra #štyridsiatka #Kate Winslet

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...