Spevák Michal Hrůza má stále problémy s pamäťou

Český spevák Michal Hrůza, ktorý vlani v júli pri potýčke s dvoma mladíkmi utrpel vážne poranenia mozgu, má stále problémy s pamäťou. Štyridsaťštyriročný hudobník to prezradil v rozhovore pre časopis Téma.

09.10.2015 14:28
Michal Hrůza Foto: ,
Spevák Michal Hrůza na archívnej snímke.
debata

„Stále mám problémy s pamäťou. Pri koncertoch tak pre istotu používam čítačku na texty, nehanbím sa to priznať. Neustále chodím aj na kontroly k lekárovi, ktorý ma dáva do poriadku. Verím, že sa to zlepšuje, ale definitívne tú kapitolu ešte uzavrieť nemôžem,“ vyhlásil Hrůza s tým, že spomínaný úraz ho zmenil aj z osobnostného hľadiska.

„Oveľa viac si teraz uvedomujem podstatu ľudského bytia. Mám radosť z obyčajných vecí, začal som si ich oveľa viac vážiť. Snažím sa vnímať aj situácie a chvíle, ktoré som predtým takmer neprežíval, napríklad stretávanie sa s fanúšikmi na koncertoch,“ vysvetlil spevák, ktorý momentálne pripravuje turné po českých divadlách.

„Intenzita zážitku je pri koncerte v divadle oveľa väčšia. Budeme hrať trochu inak, oveľa viac akusticky. Zatiaľ máme vybraných šestnásť divadiel a koncerty chceme obohatiť aj o stretnutia s hercami, ktorí nám nejakým spôsobom pomohli. Napríklad tým, že si zahrali v našom klipe. Rád by som na každom koncerte privítal aspoň jedného hosťa, v hlave mám napríklad Jiřího Dvořáka alebo Honzu Budařa. Turné sme nazvali Hrůza v divadle,“ dodal.

debata chyba
Viac na túto tému: #problémy #pamäť #Michal Hrůza

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....