Slávny basketbalista a Kardashianovej ex v kóme! Našli ho v nevestinci

Dvojnásobný víťaz basketbalovej NBA Lamar Odom skončil v nemocnici po tom, čo ho našli v bezvedomí v nevestinci v blízkosti Las Vegas.

14.10.2015 11:22
Lamar Odom Foto: ,
Basketbalista Lamar Odom so svojou manželkou Khloe Kardashian na archívnej snímke z roku 2012.
debata (2)

Odoma preslávila jeho športová kariéra, ale tiež manželstvo s Khloe Kardashianovou – jednou z členiek slávnej televíznej rodiny Kardashianovcov. Hoci sa pár rozišiel už v roku 2013 (po štvrorročnom manželstve), podľa správ médií je momentálne Khloe po Odomovom boku v nemocnici v Las Vegas. Dôvodom rozchodu mali byť okrem iného aj Odomove problémy s alkoholom a drogami. Voči Khloe mával tiež často žiarlivostné výstupy.

Ako tvrdí Daily Mail, niekdajšia hviezda Los Angeles Lakers mala hneď po príchode na ranč minulú sobotu, kde sa nevestinec nachádza, skonzumovať desať tabliet na spôsob viagry a vypiť fľašu koňaku. Bezvládne telo basketbalistu našli zamestnankyne nevestinca až v utorok podvečer, z nosa a úst mu údajne vytekali sliny a neznáma tekutina.

Do nevestinca bola privolaná záchranná služba a hoci chceli športovca transportovať do nemocnice v Las Vegas helikoptérou, napokon musela byť použitá sanitka. Vysoký športovec sa totiž do leteckého prostriedku nevošiel.

Podľa správ britského bulváru momentálne leží Odom v kóme a zlyhávajú mu obličky aj srdce. Oficiálne potvrdenie tohto stavu však ešte nezaznelo. Po jeho boku sa vraj okrem Khloe Kardashianovej momentálne strieda aj jej tehotná sestra Kim a matka oboch žien Kris Jenner.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #nemocnica #Lamar Odom #nevestinec #bezvedomie #zlyhanie obličiek

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...