Knechtová ako ju fanúšikovia nevideli: Toto je nová tvár speváčky!

Nový album a s ním aj "vynovený" imidž - speváčka Katka Knechtová s albumom Prežijú len milenci prinesie svojim fanúšikom aj zbierku zaujímavých fotografií.

15.10.2015 00:00
debata
Speváčka Katarína Knechtová vydáva nový album.... Foto: Jakub Gulyas
Katarína Knechtová Speváčka Katarína Knechtová vydáva nový album. Pred objektívom Jakuba Gulyasa zvečnila aj svoj nový imidž.

Prešovská speváčka sa po troch rokoch vracia s novým albumom. Autorkou hudby je výlučne ona sama, na pomoc si však prizvala až šesť rozličných producentov. Nechýbal ani Christian Eigner, producent Depeche Mode, ktorý sa podieľal už na predchádzajúcom Knechtovej počine.

Popri desiatke nových skladieb, ktoré vznikali posledné tri roky, prináša nový projekt aj krátkometrážny film Zem je guľatá. Určite však zaujme aj vizuálnou stránkou. Knechtová sa totiž spojila s fotografom Jakubom Gulyasom a nafotila sériu záberov, ktoré sú umelecky pôsobivé, ale zároveň aj podčiarkujú silu osobnosti známej slovenskej interpretky.

Speváčka Katarína Knechtová vydáva nový album... Foto: Jakub Gulyas
Katarína Knechtová Speváčka Katarína Knechtová vydáva nový album Prežijú len milenci.

„Chcela som vytvoriť prienik medzi hudobnou a vizuálnou stránkou. Pre nás oboch to bola výzva,“ komentovala Knechtová na margo spolupráce s Gulyasom. „Chceli sme vytvoriť niečo nové a zaujímavé, v polohe, v akej ma fanúšikovia ešte nevideli,“ dodala na adresu novinky, ktorá je už v predaji. Knechtová chce nosič podporiť aj koncertným turné. To sa pripravuje na jar budúceho roka.

Speváčka Katarína Knechtová vydáva nový album.... Foto: Jakub Gulyas
Katarína Knechtová Speváčka Katarína Knechtová vydáva nový album. Pred objektívom Jakuba Gulyasa zvečnila aj svoj nový imidž.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #album #Katarína Knechtová #fotografia #vizuál #Priežijú len milenci #Jakub Gulyas

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...