Chcete mať doma kúsok Stalloneho? Rekvizity z jeho filmov idú do dražby

Fanúšikovia si budú môcť vybrať z viac než 1400 pamätných predmetov.

23.10.2015 00:00
Sylvester Stallone, Rambo Foto:
Sylvester Stallone v snímke Rambo s podtitulom First Blood z roku 1982.
debata

Kostýmy, filmové rekvizity a osobné predmety herca Sylvestra Stallonea pôjdu do dražby, ktorá sa uskutoční 18. a 19. decembra v hoteli Hyatt Regency Century Plaza v Los Angeles. Ikonické predmety, akými sú kožená bunda z prvého filmu Rocky (1976) či šatka, ktorú mal na sebe v akčnej snímke Rambo (1982), sa americká aukčná spoločnosť rozhodla sprístupniť i verejnosti. Expozíciu obľúbených filmových rekvizít už mohli vidieť v amerických mestách Dallas a New York a tesne pred aukciou si ju budú môcť pozrieť fanúšikovia a fanúšičky aj v samotnom Los Angeles.

„Je medzinárodná superstar,“ povedal o 69-ročnom rodákovi z New Yorku prezident spoločnosti Heritage Greg Rohan a dodal, že v zbierke je vyše 1400 predmetov, medzi ktorými sú ikonické, kultúrne symboly obliekania a rekvizity zo Stalloneových najznámejších a najobľúbenejších akčných filmov.

Samotný herec v rozhovore pre americký magazín The Intelligent Collector uviedol, že si myslí, že ľudia majú radi memorabílie. Preto radšej, než by mal filmové predmety v sklade, ponúkne ich na predaj. Časť zo zisku navyše poputuje na charitu a organizáciám, ktoré pomáhajú vojnovým veteránom a zraneným americkým vojakom a vojačkám.

debata chyba
Viac na túto tému: #dražba #Sylvester Stallone #rekvizity

+ Hydratácia je kľúčom nielen k zdraviu, ale aj k dobrej nálade a energii.
Nemusí byť vždy všetko len podľa vás,...

+ Ak sa dnes necítite dobre, zostaňte radšej doma, neriskujte.
V prípade, že si zoberiete pár dní voľna, firma to...