Gwen Stefani s manželom sa dohodli na podmienkach rozvodu

Americká speváčka Gwen Stefani a líder kapely Bush Gavin Rossdale sa oficiálne dohodli na podmienkach rozvodu. Jednou z nich je striedavá starostlivosť o ich troch synov.

26.10.2015 09:37
Gwen Stefani Foto: ,
Speváčka Gwen Stefani na archívnom zábere.
debata

Podľa portálu TMZ si starostlivosť rozdelili rovnomerne, ale keď bude napríklad Stefani na turné, budú deti tráviť viac času s otcom. Aby urýchlili proces, hudobník dostane menšiu časť zo spoločného majetku, aj napriek tomu, že pár nemá predmanželskú zmluvu.

Štyridsaťšesťročná speváčka kapely No Doubt a 49-ročný Rossdale sa zoznámili v roku 1995 počas spoločného turné ich skupín. Zosobášili sa o sedem rokov neskôr. Z ich vzťahu pochádzajú traja synovia – deväťročný Kingston James McGregor, sedemročný Zuma Nesta Rock a 19-mesačný Apollo Bowie Flynn.

Stefani začiatkom augusta podala žiadosť o rozvod, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Podľa zdroja blízkeho obom sa dal rozvod očakávať a podmienky si stanovili dávnejšie. „Len to vyzerá náhle, ale všetko sa vyriešilo pred mesiacmi, aby sa mohli vyplniť papiere a manželstvo mohlo skončiť rýchlo a jednoducho,“ povedal pre portál magazínu US Weekly.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #dohoda #Gwen Stefani #podmienky #Gavin Rossdale

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...